Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 
AΦΟΙ ΠΑΧΤΙΤΗ ΟΕ
Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα


Η επιχείρηση "Αφοί Παχτίτη Ο.Ε." εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών στο νησί της Κέρκυρας. Αναλαμβάνουμε πέτρινα τοιχία, λιθοδομές, παντός είδους χωματουργικά έργα και εκσκαφές μικρών και μεγάλων έργων που η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να φέρει εις πέρας, χάρη στη τεχνογνωσία που διαθέτει και στη μακρόχρονη εμπειρία.

Διαθέτουμε λατομικά υλικά και πέτρα χτισίματος, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα που εξασφαλίζουν τη σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον.

Στην επιχείρηση μας διαθέτουμε αδρανή υλικά, υλικά οικοδομών και πέτρα χτισίματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.
 

 


 

 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, καλύπτει ολες τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι η δική σας άμεση εξυπηρέτηση, με συνέπεια και σιγουριά.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να σας συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε όλη την Κέρκυρα.